Nieuwe website? Check dit!

Mijn favorieten

Zo bouw je simpel en goedkoop een nieuwe website!

Christel-template voor WordPress

Nee, het is geen grap. Na jarenlang allerlei klanten die zien ploeteren met hun website én kapitalen te zien verbranden aan webbouwers die niet eens maakten wat ze wilden, was ik er klaar mee. Het spreken van de juiste website-taal is ingewikkeld, maar niet voor mij.

Ik sprak Manon, met wie ik eerder prettig samenwerkte voor 1:1 klanten die al voor haar hadden gekozen (ik werk namelijk zelf met Hetty van MediaMora). Manon stelde voor om een template te ontwikkelen die helemaal voldoet aan mijn visie op websites.

Kortom: Stap 5 te koop als een complete site. Een website die je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten, maar wel volgens de nieuwste marketing inzichten.

Voor slechts 497,- is deze website voor jou. Deze opbrengst gaat naar Manon voor het inrichten van jouw fonts, kleuren en logo.

Dit is de Christel-template

Deze geweldig mooie template heeft alle pagina’s die je nodig hebt om ZELF een gave website te bouwen. De template bevat meer dan 13 pagina’s van Homepagina en Salespagina tot Contact en Blog.

De template hoeft vervolgens alleen nog door jou gevuld te worden met teksten en foto’s. Je hebt geen technische kennis nodig om ermee te kunnen werken. Je krijgt een instructievideo voor het koppelen van je site aan de socials, MailBlue en Google Analytics.

Prijzen:
– Elementor Pro, 13+ pagina’s: 497,- exclusief BTW met de code Christelrocks
– Deze code geeft je €100 korting op de standaardprijs van €597.
– Inclusief huisstijl kleuren en lettertypen.
– Jaarlijkse hosting inclusief Elementor Pro licentie: €217,50 exclusief BTW. Hosting + domeinnaam kost 17,50 per maand, Elementor licentie €37,50 per jaar.
– Optioneel: onderhoud €42,50 per maand.

Contactgevens:
Manon van der Weegen
W: www.branditup.nl
E: manon@branditup.nl

Demo van de CHRISTEL-template:
https://christel.elementor-kit.nl/

Hier bestel je hem:
Bestel de Christel-template
Kortingscode voor 100,- korting: Christelrocks

Manon neemt dan contact met je op om alles in gang te zetten. Mail me gerust als je vragen hebt. Lees ook de FAQ op de pagina, dan krijg je een goed beeld van wat er van jou wordt verwacht.

Gebruiksaanwijzing
Klik hier voor extra uitleg over de technische benodigdheden voor deze website

Checklist
Bekijk hier de checklist die je ontvangt van Manon zodra je het template aanschaft.