Mensen met wie ik graag samenwerk

Mijn favorieten

Mensen met wie ik graag samenwerk

Mag ik je voorstellen aan...

Ik geloof erin dat je anderen nodig hebt om zelf verder te kunnen groeien.

Een aantal personen heeft ontzettend veel voor mijn business betekend. Het zijn stuk voor stuk powermensen met een missie. Ik stel ze graag aan je voor, want misschien kunnen zij jou ook wel helpen!

Sandra van der Geer | E-mailfunnels

Wil jij technische gedoe op het gebied van e-mailmarketing met vertrouwen uit handen geven, zodat jij kan doen waar jij ondernemer voor geworden bent? 

Sandra zorgt ervoor dat jij zonder technisch geneuzel online kan ondernemen en meer omzet kunt halen uit funnels. Ze denkt mee over je klantreis en koppelt je website, WebinarGeek en Moneybird feilloos aan MailBlue (Active Campaign).

Kosten: €295 ex. BTW, 5-uur-strippenkaart

Contactgegevens:
Sandra van der Geer
W: www.konitzcreations.nl
Kennismaken: 06-21260687

Mike van Ham - Social media ads

Mike van Ham helpt ondernemers met het uit handen nemen van de social media adverteren. Voor meer naamsbekendheid, het continu binnenhalen van leads of meer aankopen van jouw product! Is jouw aanbod helder en klaar om verkocht te worden?

Weet jij wie jouw doelgroep is? Ben je bereid om geld vrij te maken zodat er geadverteerd kan worden? Then you’re ready to go!

Vanaf € 500 exclusief BTW per maand kan je jouw gehele campagne uitbesteden aan Mike.

Contactgevens:
Mike van Ham
E: mike@marketing-heroes.nl 

Suzan de Wit | Moneybird Expert

Eigenaresse Suzan de Wit van
Zz-Perfect is dé expert op het gebied van boekhouding in Moneybird. We maakten samen de rekentool Grip op je omzet en er komen ongetwijfeld nog meer handige tools uit onze koker. Suzan heeft een geweldige kijk op boekhouding. Snel en accuraat helpt ze je op weg op een manier die je wél begrijpt.

Zz-Perfect helpt zzp-ers met hun boekhouding via Moneybird. Voor de administratie, BTW aangifte en IB aangifte kan je bij Zz-Perfect terecht. En dat voor slechts €849 per jaar.

Aanrader deze powervrouw en haar team!

Contactgegevens:
Suzan de Wit
Zz-Perfect
E: info@zz-perfect.nl
W: www.zz-perfect.nl

Schakel je Suzan in? Laat haar weten dat je meedoet aan mijn programma.

Carlijn Evers | Branding Expert

Branding gaat verder dan alleen een leuk plaatje. Het is de perfecte samenhang tussen je doelgroep, je fundament en je karakter. Als Carlijn voor je aan de slag gaat ben je verzekerd van topkwaliteit, één aanspreekpunt en altijd een uniek design voor jouw bedrijf.

Daarnaast wordt al jouw promotiemateriaal ook gelijk gedrukt en geleverd, zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Carlijn denkt mee op welke manieren jouw branding toegepast kan worden binnen je bedrijf en budget, zodat het vóór je gaat werken en jouw merkvlek alleen maar groter wordt.

Je kunt onder andere terecht voor: logodesign, huisstijl, social media templates, branding, flyers, visitekaartjes en nog heel veel meer.

Contactgegevens:
Carlijn Evers
Sign Your Design
E: mail@signyourdesign.nl
W: www.signyourdesign.nl

Schakel je Carlijn in? Laat haar weten dat je meedoet aan mijn programma.

Good values are like a magnet, they attract good people.

- John Wooden