Mensen met wie ik graag samenwerk

Mijn favorieten

Mensen met wie ik graag samenwerk

Mag ik je voorstellen aan...

Ik geloof erin dat je anderen nodig hebt om zelf verder te kunnen groeien.

Een aantal personen heeft ontzettend veel voor mijn business betekend. Het zijn stuk voor stuk powermensen met een missie. Ik stel ze graag aan je voor, want misschien kunnen zij jou ook wel helpen!

Manon van der Weegen | Website template

Manon heeft een geweldig mooie template gemaakt met alle pagina’s die je nodig hebt om ZELF een gave website te bouwen. Meer dan 13 pagina’s van Homepagina en Salespagina tot Contact en Blog.

De template hoeft vervolgens alleen nog door jou gevuld te worden met teksten en foto’s. Je hebt geen technische kennis nodig om ermee te kunnen werken. Je krijgt een instructievideo voor het koppelen van je site aan de socials, MailBlue en Google Analytics.

Prijzen:
– Elementor Pro, 13+ pagina’s: 497,- exclusief BTW. Met de code Christelrocks krijg je €100 korting.
– Inclusief huisstijl kleuren en lettertypen.
– Jaarlijkse hosting inclusief Elementor licentie: €217,50 exclusief BTW.
– Optioneel: onderhoud €37,50 per maand.

Contactgevens:
Manon van der Weegen
W: www.branditup.nl
E: manon@branditup.nl

Dit is de CHRISTEL-template:
https://christel.elementor-kit.nl/salespage/

Hier bestel je hem:
Bestel de Christel-template
Kortingscode: Christelrocks

Manon neemt dan contact met je op om alles in gang te zetten. Mail me gerust als je vragen hebt.

Klantvoorbeeld:
https://melanie.branditupsite.nl/

Mike van Ham - Social media ads

Mike van Ham helpt ondernemers met het uit handen nemen van de social media adverteren. Voor meer naamsbekendheid, het continu binnenhalen van leads of meer aankopen van jouw product! Is jouw aanbod helder en klaar om verkocht te worden?

Weet jij wie jouw doelgroep is? Ben je bereid om geld vrij te maken zodat er geadverteerd kan worden? Then you’re ready to go!

Vanaf € 500 exclusief BTW per maand kan je jouw gehele campagne uitbesteden aan Mike.

Contactgevens:
Mike van Ham
E: mike@marketing-heroes.nl 

Clasina la Vergé | E-mailfunnels

Wil jij technische gedoe op het gebied van e-mailmarketing met vertrouwen uit handen geven, zodat jij kan doen waar jij ondernemer voor geworden bent? 

Clasina la Vergé is mijn VA funnelexpert en zorgt ervoor dat jij zonder technisch gedoe online kan ondernemen. Ze koppelt je website, WebinarGeek en Moneybird feilloos aan MailBlue (Active Campaign).

Kosten: €275 ex. BTW, 5-strippenkaart

Contactgegevens:
Clasina la Vergé
W: https://time4more.nl/
Kennismaken: online planner

Anja Hepkema | Google - SEO

Anja Hepkema van Zij van de Websites helpt ondernemers met een goede website- en SEO-strategie. Verschijnt jouw website ergens achteraan in de Google zoekresultaten? Anja helpt je met het opzetten van een goede SEO-strategie voor Google, zodat jouw website meer bezoekers trekt.

Krijg je nachtmerries van Google Analytics, maar weet je dat je het nodig hebt om je statistieken te kunnen inzien? Anja regelt ook Google Analytics 4 voor je. 

Met een fijne websitescan, handige uitlegvideo’s en Anja’s praktische tips ben jij helemaal klaar om gevonden te worden! 

Contactgegevens:
Anja Hepkema
Zij van de Websites
E: zij@zijvandewebsites.nl
W: zijvandewebsites.nl

Schakel je Anja in? Laat haar weten dat je meedoet aan mijn programma. Dan krijg je 10% korting op een van de Google Analytics 4 pakketten.

Suzan de Wit | Moneybird Expert

Eigenaresse Suzan de Wit van
Zz-Perfect is dé expert op het gebied van boekhouding in Moneybird. We maakten samen de rekentool Grip op je omzet en er komen ongetwijfeld nog meer handige tools uit onze koker. Suzan heeft een geweldige kijk op boekhouding. Snel en accuraat helpt ze je op weg op een manier die je wél begrijpt.

Zz-Perfect helpt zzp-ers met hun boekhouding via Moneybird. Voor de administratie, BTW aangifte en IB aangifte kan je bij Zz-Perfect terecht. En dat voor slechts €849 per jaar.

Aanrader deze powervrouw en haar team!

Contactgegevens:
Suzan de Wit
Zz-Perfect
E: info@zz-perfect.nl
W: www.zz-perfect.nl

Schakel je Suzan in? Laat haar weten dat je meedoet aan mijn programma.

Carlijn Evers | Branding Expert

Branding gaat verder dan alleen een leuk plaatje. Het is de perfecte samenhang tussen je doelgroep, je fundament en je karakter. Als Carlijn voor je aan de slag gaat ben je verzekerd van topkwaliteit, één aanspreekpunt en altijd een uniek design voor jouw bedrijf.

Daarnaast wordt al jouw promotiemateriaal ook gelijk gedrukt en geleverd, zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Carlijn denkt mee op welke manieren jouw branding toegepast kan worden binnen je bedrijf en budget, zodat het vóór je gaat werken en jouw merkvlek alleen maar groter wordt.

Je kan onder andere terecht voor: logodesign, huisstijl, social media templates, branding, flyers, visitekaartjes en nog heel veel meer.

Contactgegevens:
Carlijn Evers
Sign Your Design
E: mail@signyourdesign.nl
W: www.signyourdesign.nl

Schakel je Carlijn in? Laat haar weten dat je meedoet aan mijn programma.

Good values are like a magnet, they attract good people.

- John Wooden